Noutati|

Soundtracks of Hollywood – Un spectacol Hollywoodian chiar la noi acasă!

Pe data de 15 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc mult-așteptatul concert simfonic ,,Soundtracks of Hollywood” în cadrul căruia talentata Orchestră Simfonică a Filarmonicii ,,Paul Constantinescu” Ploiești, dirijată de Alexandru Ilie, ne-au delectat artistul interior cu unele dintre cele mai cunoscute coloane sonore din industria cinematografiei – de la lumile fantastice din Harry Potter și Lord of the Rings până la iconicul Titanic și aventurosul Pirații din Caraibe.

Energia instrumentiștilor a fost susținută de mulțimea gălăgioasă și spectaculoasă care cuprindea persoane de toate vârstele. Tinerii, în special, au fost uimiți și au avut păreri pozitive: „A fost foarte interesant! Mi-au adus aminte de emoțiile pe care le-am simțit prima oară când am văzut filmele. A fost diversitate și melodiile au fost interpretate impecabil!”„Am fost surprinsă plăcut de modul în care spectacolul a fost organizat – și aici vorbesc atât despre orchestră, cât și despre efectele speciale care mi-au depășit așteptările. Iubesc evenimentele culturale organizate în Ploiești și cred că titlul de Capitala Tineretului poate doar să aducă îmbunătățiri atunci and vine vorba de orașul meu natal.” „A fost o seară pe cinste! Mai văzusem spectacole, mai fusesem la operă, la filarmonică, dar în seara asta n-am rămas impresionată doar de frumusețea artei, ci m-am și distrat! A fost o experiență de-a dreptul interesantă să revăd secvenente din filmele pe care le îndrăgesc și să aud live coloanele sonore ale acestora.”

Reprezentare video a evenimentului:

În final acest eveniment a fost unul semnificativ care va rămâne în inimile participanților pentru o perioada bună de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window