Noutati|

Presezonul 2023-2024 de baschet se ține la PLOIEȘTI!

Presezonul 2023-2024 de baschet e pregătit sa inceapă, iar sala Olimpia din Ploiești va fi gazda multor dintre meciuri. Cu siguranța acestea vor ține în suspans toți fanii echipei CSM Petrolul Ploiești.

Programul meciurilor este următorul:

Pe 27 august 2023, ora 18:00 în sala „Rapid” CSM Petrolul Ploiești va juca contra Rapid București; vineri, 1 septembrie, ora 18:00 la sala „Olimpia”în Ploiești, adversar fiind CSO Voluntari. În data de 2 septembrie, echipa va avea un meci în deplasare contra Laguna Sharks la Arena de Baschet, la ora 18:00. Lista de meciuri din presezon continuă cu cele ținute la Ploiești, la sala „Olimpia”: joi, 7 septembrie 2023 la ora 18:00 CSM Petrolul Ploiești va concura cu CSM Galați, cele doua echipe urmând să mai aibă un meci pe 8 septembrie la ora 13:00. În final, vom avea meciul contra CSM Focșani în data de 9 septembrie de la ora 18:00.

Sezonul oficial va începe imediat dupa meciurile de pregătire, acestea reprezentând o oportunitate pentru tinerii sportivi ploieșteni de a se antrena și a se acomoda cu adversarii.

Echipa de baschet seniori ai CSM Petrolul Ploiești îl are ca antrenor pe Mihai Popa, care a câștigat la rândul său numeroase premii în perioada junioratului, de menționat fiind titlul de Campion National Junior 1. Tinerii sunt pregătiți să îi calce pe urme antrenorului lor și să se facă remarcați în rândul echipelor ce practică baschetul, sport al agilității și al strategiei, al gânditului în avans și al disciplinei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window