Noutati|

Nicki Minaj, primul concert in Romania, pe scenele Saga

Nicki Minaj, născută sub numele Onika Tanya Maraj, este o cântăreaţă rap, compozitoare şi actriţă americană, originară din Trinidad şi Tobago. A fost pasionată încă din copilărie de actorie şi muzică, a cântat la clarinet şi a jucat în mai multe piese de teatru. A debutat în muzică în anul 2007 cu o serie de mixtape-uri. Şi-a lansat albumul de debut, „Pink Friday”, în 2010, iar discul s-a bucurat de un succes uriaş în rândul publicului şi criticilor, iar unele dintre publicaţiile prestigioase de specialitate au denumit-o pe Nicki Minaj „noua regină a muzicii hip-hop”. Au urmat trei albume de studio, cel mai recent fiind „Queen”, lansat în 2018, dar fiind cunoscuta si pentru piese precum: „Barbie World”, „Anaconda”, „Good Form”, „Megatron”,  ,, FTCU”, ,, Super Freaky Girl”, ,,Starship”. Cu zece nominalizări la premiile Grammy, din palmaresul ei fac parte şase trofee American Music şi patru MTV Video Music.

Festivalul SAGA este cel mai mare festival desfășurat în București, iar anul acesta vine cu foarte multe surprize. După ce organizatorii au anunțat o parte din line- up- ul artiștilor din acest an, au venit cu un nou anunț pe rețelele de socializare prin care o prezintă pe Nicki Minaj, artista americană de muzică rap, în vârstă de 41 de ani, care va participa în vara aceasta la festival, astfel susținând- și primul concert in România. Festivalul SAGA 2024 va avea loc în perioada 5-7 iulie la Romaero Băneasa. Printre artiștii care au fost deja anunțati anul acesta se numără: RAYE, James Hype, Armin Van Buuren, Loreen, Nico Moreno, Artbat și Denis Lloyd, dar organizatorii transmit că peste 125 de artiști urmează să fie anunțați în perioada următoare.

“Regina a sosit! Nicki Minaj, superstarul internațional, aterizează pentru prima dată în România. În luna iulie, la Romaero, București, aduce căldura din legendarul său PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR! Bilete roz la un preț special în cantitate limitată!”, au anunțat organizatorii pe social media.

Bilete pentru festival încep de la 357,50 lei și pot ajunge până la 880 de lei, în funcție de beneficiile oferite, conform sagafestival.com.

  • General Acces 3 zile de festival – 522,49 de lei;
  • General Acces Plus Ticket 3 zile de festival- 605 lei;
  • VIP Ticket 3 zile de festival – 880 de lei;
  • Persoanele care nu împlinesc vârsta de 21 de ani până în ziua festivalului își pot achiziționa „Under 21 Ticket”, un bilet valabil pentru cele trei zile de festival – 358 de lei;
  • Organizatorii au pus la vânzare și varianta ediție-limitată „Pink Ticket 3 zile de acces”, în care participanții pot plăti un avans de 49 de lei la comanda biletului, urmând ca restul de 447,24 de lei + taxe să fie plătit până pe 31 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window