Noutati|

La câțiva oameni distanță de tine

Un spectacol despre realitățile care ne dor, un spectacol despre noi, oamenii, cu ale noastre greutăți, cu ale noastre suișuri și coborâșuri. Viața pe care o trăim și nimic altceva. Asta portretizează spectacolul ,, La câțiva oameni distanță de tine”. 

Scris de Dan Coman, în regia lui Radu Afrim, spectacolul își va avea premiera la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, în data de 10 septembrie 2023, la ora 20:00. Spectacolul dispune de o distribuție excepțională. Nume precum: Marius Manole, Mirela Oprișor, Marius Bodochi, Natalia Călin, Ștefan Iancu și Flavia Giurgiu, vor performa în fața dumneavoastră, iar

pe parcursul a câtorva ore vă vor face să treceți prin atâtea stări câte îți oferă viața.

Aproprierea și distanțarea dintre oameni. Relațiile interumane. Plecări, despărțiri, dezechilibru și provocari. Adevăr și miciună. Dragoste și singurătate. Un cumul de sentimente, un cumul de trăiri pe care acest spectacol le înfățișează și le îmbracă într-o cruntă realitate. Conviețuirea într-un asemenea loc nu e cea mai plăcută, totuși spectacolul vrea să ne arate că indiferent de cât de gri și sumbră poate fi lumea, mintea și sufletul ce alcătuiesc ființa umană au fantastica capacitate de a gasi fericirea cumva.  Un spectacol care te macină pe dinauntru, un spectacol care trezește în tine cele mari curiozități și neliniști. Te tulbubură, te încântă, iar pâna la final, lacrimile îți vor șiroi pe obraji, dar nu vei știi exact adevăratul motiv al acestui fapt inert.

În caz că nu ai făcut-o deja până acum, grăbește-te cât încă mai e timp să îți iei un bilet la acest spectacol,  care se anunță a fi unul de mare amploare pe scena teatrului românesc. Nu îți este dat să vezi așa ceva în fiecare zi. E ceva ce vezi o dată, dar știi că îți va fi de ajuns pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window