Noutati|

Maratonul Ciucaș

Și când nu mai poți, mai poți puțin

Mișcare, sport, aer curat și voie bună – Rezumatul a câtorva zile magice.

Undeva, departe de agitația lumii urbane și de viața monotonă pe care orice cetățean a ajuns să o urască, Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș s-a gândit să ofere oamenilor șansa să participe la un maraton în inima naturii.

Societatea în care trăim este prea grabită să mai observe cât de frumoasă este lumea ce ne înconjoară și să realizeze cât de benefică poate fi o pauză de la tot haosul în care ne desfășurăm zi de zi. Pentru a treisprezecea oară, o mână de oameni se adună la Cheia pentru a parcurge între datele 9-10 septembrie traseele propuse de organizatori. 

Există 4 curse care se vor desfășura în cadrul acestui eveniment. The Ridge Crazy Wolf care va începe sâmbătă la ora 10:00, Semimaratonul de duminică la aceeași oră, Cros Kaufland & Cros Family by IconLab duminică la ora 11:00 și nu în cele din urmă Kids Race care au loc atât sâmbătă cât și duminică la orele 16:30 și 14:00. Pentru acestea, organizatorii recomandă un echipament adecvat. Nu se dorește accidentarea participanților, ba din contră se face tot posibilul pentru acordarea unui mediu cu condiții favorabile, beneficiindu-se de apă, hrană, îngrijire medicală și alte lucruri de acest gen.

Deși cursele pot părea puțin dificile, iar despre asta puteți citi mai multe detalii pe site-ul oficial al Maratonului Ciucaș X3, ciucasx3.ro, organizatorii promit premii pe măsura și distracție pe cinste, participanții având parte de Expo and Shop Ciucaș și Pasta Party H12. Vei întâlni oameni intersanți, îți vei face tovarăși, vei învăța să iubești natura, asta în caz că nu o faceai deja, vei face mișcare, te vei distra, totul este pentru tine și pentru bună starea ta. Acest eveniment nu-ți poate aduce decât beneficii. Este plin de super experiențe și trăiri intense. 

Dacă anul acesta nu ai apucat să te înscrii sau poate nici nu știai de această oază de energie, anul viitor poate îi vei acorda o șansă. Este o experiență de viață prin care Clubul de Turism și Alpinism Ciucaș încearcă să educe tinerii, și nu numai, să fie parte din natură, să se simtă vii, plini de entuziasm și de energie. Acești oameni cu o inițiativă deosebită îndrumă pe toată lumea să participe la activități montane, precum aceste maratoane, dar și alpinism și multe alte chestiuni de-a dreptul antrenante și interesante. Ce spui? Sună a o provocare bună?

Acceptă provocarea maratonului și fii una cu natura, iar când nu mai poți, mai poți puțin. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window