Noutati|

Bazarul Copiilor – locul unde micuții își exersează abilitățile de vânzători.

   Duminică, 17 septembrie 2023, Asociația Mozaic Comunitar Ploiești organizează a XXV- a ediție de toamnă a Bazarului Copiilor! Se va desfășura la Sala Sporturilor între orele 11:00 – 16:00.

   Peste 500 de copii vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente diverse jucării, haine, accesorii, cărți și multe altele, dar fără băuturi și alimente. Calitatea lor trebuie să fie bună spre foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la eveniment.

   Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărători la bazar. Un spațiu încărcat cu veselie și energie, unde există o varietate de produse ce pot fi achiziționate  la prețuri accesibile.

   Cei mici vor socializa și au șansa de a-și dezvolta ablitităţile de comunicare, de observare a unui proces de vânzare-cumpărare. De asemenea, această inițiativă are scopul de a-i responsabiliza.

   Participanții, dar și voluntarii vor primi diplome pentru recunoașterea muncii lor. Pentru o bună desfășurare, atât instrucțiunile organizatorilor, cât și a voluntarilor trebuie urmate.

Vă așteptăm cu voie bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window