Noutati|

Echipa de Robotică Bravebots luptă pentru un viitor mai verde!

Echipa de Robotică Bravebots a Colegiului Național ,,Mihai Viteazul” Ploiești participă în competiția internațională de robotică pentru liceeni ,,FIRST Tech Challenge” România organizată de Asociația ,,Nație Prin Educație” susținută de membrul fondator BRD.

Echipa a lansat o inițiativă eco prin care dorește să-i convingă pe oameni de necesitatea unei schimbări, plănuind astfel să se asigure că următorele generații se pot bucura de un viitor mai verde. Din data de 11 septembrie 2023, conturile de Instagram și Facebook dedicate acestui nou proiect al echipei ,,Bravebots” au devenit active, invitând cât mai multe persoane să se alăture acestei comunități. Contul de Instagram are ca scop postarea unor materiale cu teme ecologice pentru a sensibiliza cât mai multe persoane în legătură cu situația actuală a planetei noastre. În cadrul postărilor vor exista diverse provocări care doresc să îi inspire pe ceilalți să acționeze cât mai curând.

Motto-ul ,,Be part of the solution” îi invită pe toți doritorii și pasionații de ecologie să se alăture cauzei. Acest proiect internațional își propune pe viitor să atragă cât mai multe echipe de robotică pentru a se implica activ în evenimentele lansate către ei, unind astfel comunitatea FIRST și în afara competiției de robotică.

Pentru a urmări parcursul proiectul, vă invităm să urmăriți paginile de Facebook și Instagram, dar și paginile de socializare ale echipei ,,Bravebots”:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window