Noutati|

Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății în Ploiești

Pe data de 22 decembrie am marcat Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății și cei 34 de ani de la Revoluția Română din 1989. Această sărbătoare națională ne oferă o nouă posibilitate de vindecare a rănilor lăsate de comunism. Totodată, ne ajută să ne amintim acest moment crucial din istoria țării noastre și ne îndeamnă să fim mai buni și să ajutăm România să atingă potențialul pe care îl are.

În municipiul nostru, mai mulți tineri reprezentanți ai Fundației Județene pentru Tineret Prahova au luat parte la Ceremonia de Comemorare a Eroilor Revoluției și au adus omagiu martirilor care s-au sacrificat pentru liberul arbitru și drepturile pe care le deținem și în prezent.

De asemenea, reprezentanți ai Consiliului Județean Prahova, oficiali ai instituțiilor statului și membri ai comunității revoluționarilor prahoveni au participat la ceremonia militară de la monumentul eroilor.

Această zi este, sau ar trebui să fie, una apreciată de români și apropriată de inimile lor. Ea ne obligă să contemplăm modul în care comunismul ne-a afectat și să conștientizăm jertfa pe care mii de oameni au realizat-o pentru binele întregului popor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window