Noutati|

Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești: Un Start Promițător pentru Anul Universitar 2023-2024

Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești a dat startul noului an universitar 2023-2024 într-un mod festiv și inspirațional printr-un eveniment special organizat în aula universității. Cu o dată de începere fixată pentru luni, 2 octombrie, la ora 11:00, evenimentul a reprezentat un moment de unitate și entuziasm pentru întreaga comunitate academică.

Ceremonia de deschidere:  Începutul noului an universitar a fost marcat de o ceremonie de deschidere impresionantă, care a adunat studenți, cadre didactice și personal administrativ în aula universității. Cu o atmosferă de sărbătoare și o atenție deosebită acordată detaliilor, sala a fost decorată festiv, iar elevii noi au fost întâmpinați cu zâmbete calde și încurajări din partea conducerii universității.

Discursuri inspiraționale: În timpul ceremoniei de deschidere, reprezentanți ai universității au ținut discursuri motivaționale și au împărtășit mesaje de încurajare cu studenții. Aceste discursuri au subliniat importanța educației și a angajamentului în procesul de învățare. De asemenea, s-a vorbit despre valorile și tradițiile universității, precum și despre oportunitățile pe care le oferă aceasta. 

Binecuvântarea profesorilor: Un moment special din cadrul evenimentului a fost acordarea binecuvântării de către cadrele didactice pentru studenții noi. Acest gest simbolic a reprezentat angajamentul și sprijinul pe care profesorii îl oferă studenților în parcursul lor academic. 

Oportunități și resurse: Cu ocazia începerii noului an universitar, studenții au avut oportunitatea de a afla mai multe despre resursele și facilitățile disponibile la universitate. Reprezentanții departamentelor academice, bibliotecii universitare și ale altor servicii au fost prezenți pentru a oferi informații și a răspunde la întrebările studenților. 

Sesiuni de orientare: Pentru studenții noi, începerea anului universitar a însemnat și sesiuni de orientare care i-au ajutat să se familiarizeze cu campusul, să înțeleagă structura programelor de studiu și să se integreze mai bine în comunitatea universitară.

Angajamentul pentru un an de succes: Evenimentul de începere a anului universitar a fost o ocazie pentru toată comunitatea universitară de a se angaja într-un an de studiu productiv și de a promova valorile academice și de cercetare. A fost un moment de reînnoire a dedicării față de educație și de dezvoltare personală.

 Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești a demonstrat încă o dată că pune mare preț pe educație și pe formarea viitorului profesionist din industria petrolului și gazelor. Cu un început plin de energie și entuziasm, comunitatea universitară abordează noul an cu încredere și determinare, fiind pregătită să facă față tuturor provocărilor academice și să contribuie la progresul în domeniul energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window