Noutati|

Campania „România Plantează Pentru Mâine” vine în Ploiești

Campania ,,România Plantează Pentru Mâine” ajunge și în Ploiești, iar Fundația Județeană pentru Tineret din Prahova este pregătită să o susțină și să facă parte din această activitate. Acțiunea este una inedită, iar tinerii din Prahova care vor să facă o schimbare se pot alătura. Evenimentul este organizat de Asociația Act for Tomorrow, în parteneriat cu OMV Petrom.

Întrebarea rămâne, însă, care este mai exact această acțiune? Plantarea de copaci în incinta Grădinei Botanice din Bucov! Tinerii din întregul județ se vor strânge să participe la această activitate unică și care susține biodiversitatea Grădinii Botanice din Bucov, alături de oameni cu spirit civic din comunitate.

Andrei Coșuleanu, Președintele Asociației Act for Tomorrow, a împărtășit câteva detalii despre Grădina Botanică Bucov și despre activitate. Iată ce a spus : “Grădina Botanică e un loc de învățare despre importanța biodiversității, un centru de cunoaștere și educație ecologică. Am ales să plantăm în acest spațiu nu doar pentru a îmbogăți frumusețea naturală a Grădinii Botanice, ci și pentru că ne dorim să încurajăm conexiunea oamenilor cu natura din orașe și să educăm participanții asupra importanței protejării mediului și a conservării ecosistemelor naturale”.

Activitatea se va desfășura pe 23 martie, iar locurile sunt limitate (100 de persoane). Copiii sub 14 ani pot face parte din inițiativă, însă numai sub supravegherea unui părinte. Nu uita să te alături acestei inițiative ecologice și înscrie-te acum pe următorul link, selectând Echipa Ploiești – Capitala Tineretului din România : https://forms.gle/LHrKJ1VE9iXFeb9C6. Mai multe detalii despre locație, program și alte aspecte organizatorice vor fi transmise pe e-mail participanților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window