Evenimente, Noutati|

RobotiKa, UN PAS, O INIȚIATIVĂ, O TRANSFORMARE – inițiativa echipei de robotică BraveBots a colegiului național “Mihai Viteazul”

Avem plăcerea de a vă anunța noul parteneriat al echipei de robotică BraveBots cu Universitatea Petrol și Gaze Ploiești inaugurat cu noul lor eveniment, RobotiKa. Evenimentul este organizat în colaborare cu “Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică” (IME). Dacă domeniul STEAM te pasionează sau îți dorești să experimentezi atmosfera din cadrul facultății, te așteptăm pe 11 și 12 noiembrie de la ora 10 în incinta universității!

În cadrul acestui eveniment veți avea posibilitatea de a descoperi ofertele educaționale oferite de facultatea IME (Facultatea de Mecanică și Electrică), veți afla despre tehnologii moderne din lumea STEAM de la profesori ai Universității Petrol-Gaze Ploiești și veți avea ocazia de a participa la activitățile susținute în cadrul evenimentului, unde oameni dedicați și pasionați te pot ajuta să-ți descoperi o nouă pasiune sau să îți alegi o carieră. Printre purtătorii de cuvânt se află și reprezentanții Ploiești Capitala Tineretului, UIPath, CJE sau ai echipei FLL Little Brave.

Pe lângă toate aceste evenimente interesante, echipa BraveBots a invitat mai multe echipe de robotică pentru a surprinde atmosfera unei competiții. Participând, veți avea ocazia să cunoașteți membrii echipelor, să interacționați cu ei, să aflați despre activitatea lor și să îi întrebați mai multe despre competiția FIRST Tech Challenge (FTC).

Distracția nu o să lipsească, așa că veți putea participa la workshop-uri atractive, unde vă puteți distra alături de prietenii voștri învățând în același timp lucruri utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window