Noutati|

Povestea sărbătorilor de iarnă în Ploiești

Entuziasmul resimțit în timpul vânătoarei de cadouri, colindele ce răsună la colț de stradă, luminițele și decorațiunile colorate ce se regăsesc oriunde privești cu ochii. Exact, AI GHICIT! Suntem deja în luna decembrie, și asta înseamnă decât un singur lucru : SĂRBĂTORILE DE IARNĂ, ce sunt doar la câteva săptămâni depărtare.

Cu toate că Primăria Ploiești nu dispune de suficiente fonduri, așteptatul târg de Crăciun al orașului, va avea loc, chiar dacă va fi într-o variantă mai minimalistă.

Locații noi:

  • Târgul de Crăciun:

Pentru anul 2023, prima locație propusă de conducerea primăriei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă a fost Bulevardul Castanilor, tronsonul dintre Gara de Sud și rondul al doilea. Reanalizată, varianta nu a fost adecvată, cauza fiind lucrările de reparații, care nu vor fi finalizate până la 1 Decembrie.

Așadar, cea mai potrivită alegere pentru Târgul de Crăciun s-a convenit că va fi centrul Ploieștiului, în zona pasajului pietonal Nichita Stănescu.

  • Orășelul copiilor:

O locație pentru Orășelul copiilor nu a fost stabilită, însă surse din primărie susțin că acesta ar putea fi amenajat în incinta Parcului Municipal Vest. Reamintim faptul că anul trecut, Orășelul Copiilor din Ploiești a fost organizat la Hipodrom, fiind un adevărat eșec.

Ce va presupune Târgul de Crăciun, ediția 2023?

În primul rând, majoritatea standurilor vor fi închiriate printr-un intermediar firmelor de alimentație publică, după modelul Zilelor Ploieștiului – fast food.

În al doilea rând, în zona fântânii arteziene din centru, va fi montată o scenă unde vor fi susținute concertele specifice sărbătorilor de iarnă.

Bucurați-vă si trăiți intens magia acestei perioade!

SARBĂTORI FERICITE, TUTUROR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window