Noutati|

MASTERCLASS de excepție

Pasiunea pentru vioară este ca un fir delicat ce leagă inimile celor ce își dedică viața acestei arte fascinante. Cei pasionați de vioară sunt, în esență, în căutarea unei conexiuni profunde între sunet și suflet, între muzică și emoție.

Filarmonica Ploiești organizează un masterclass pentru acești pasionați de vioară de pretutindeni.

Liviu Prunaru, unul dintre cei mai talentați violoniști contemporani români, recunoscut pentru numeroasele premii, trofee și distincții obținute în cariera sa concertistică remarcabilă, a acceptat să  susțină un concert în cadrul Filarmonicii Ploiești.

Evenimentul va avea loc miercuri, 29 noiembrie 2023, începând cu ora 16:00, în sala Ion Baciu a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, iar costurile de acces sunt de 50 de lei pentru un participant pasiv și 200 de lei pentru un participant activ.

Este o ocazie deosebită de a cunoaște un artist de talie internațională, absolvent al studiilor de vioară la New York, ce și-a dezvoltat spiritul artistic sub îndrumarea lui Dorothy DeLay și a lui Itzhak Perlman.

Numărul de locuri este undeva la 15, iar pentru a participa este obligatorie înregistrarea și rezervarea unui loc prin completarea fișei de înscriere disponibilă pe filarmonicaploiesti.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window