Noutati|

Weekendul înseamnă ,,DEBATE”

Intri adesea in mini dispute neprevăzute? Ți se întâmpla să-ți argumentezi ferm si concis punctul de vedere, fără sa te poți abține?

Atunci ai ajuns unde trebuie!

Dezbaterile de tip academic s-ar putea să te intereseze, mai ales că se organizează  și unul dintre cele mai așteptate competiții de acest fel, chiar în Ploiești.

În perioada 25-26 noiembrie 2023 va avea loc Cupa Liceelor Prahovene, evenimentul organizat de AES (,,Asociația de Educație Socială”) și ARGO ( ,,Asociația Română de Gândire și Oratorie”), care își propune să ofere o experiență ,,debaterilor’’ începători în contextul inedit oferit de formula dezbaterilor. Inițiații în ,,arta persecuției’’  își vor putea întrece limitele cognitive, în timp ce lucrează la un discurs de excepție împreuna cu o echipă formată de alți pasionați.

Taxa este doar de 30 de RON, iar locul de întâlnire pentru participanți este Liceul Tehnologic Energetic ,,Elie Radu’’, respectiv Liceul Tehnologic ,,Toma Socolescu’’.

Așa că dacă ești membru al uneia dintre asociații menționate mai sus, verifică pagina de Instagram @aesdebate  sau @argodebate, contactează organizatorii din departamentul ,,Conveners and Logistics’’  și beneficiază de un weekend cu adevărat EXCEPȚIONAL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window