Noutati|

MARȘUL BICICLISTILOR- pedalând spre dorințele noastre cu ocazia zilei Naționale a Tineretului

În data de 12 august, Fundația Județeană pentru Tineret Prahova a organizat un eveniment special, în parteneriat cu Asociația Euro Spirit, Fundația Națională pentru Tineret, Filarmonica ’’Paul Constantinesu’’ din Ploiești, Club Sportiv Petrolul Ploiești, FRZ Road Academy, ESVIAR Group și Tomas Bikes, pentru a celebra bicicliștii și pentru a sublinia importanța pistelor de biciclete în dezvoltarea unui oraș sănătos și sustenabil. Espalada Palatului Culturii a devenit punctul de întâlnire pentru comunitatea locală, gata de a pedala și de a face o schimbare pozitivă în orașul lor.

Un oraș în pas cu viitorul: Promovarea bicicletelor și a pistelor de biciclete

Oamenii s-au adunat in număr cat mai mare pentru a participa de evenimentul organizat cu pasiune și dorința de schimbare de către FJT Prahova. Într-o lume aglomerată și agitată, bicicleta devine un simbol al unui stil de viață activ și al preocupării pentru protejarea mediului înconjurător.

Pedalare pe 2 roți prin frumusețea orașului

Momentul cel mai așteptat al zilei a fost plimbarea cu bicicletele, în cadrul căreia participanții au avut ocazia să exploreze orașul pe doua roți. Traseul ales a cuprins cele mai pitorești colțuri ale Ploieștiului, oferind o experiență relaxantă. În timp ce pedalam, comunitatea și-a unit forțele pentru a sublinia importanța bicicliștilor în dezvoltarea urbană.

Contribuția voluntarilor

Eforturile dedicate ale voluntarilor FJT Prahova nu poate fi trecut cu vederea în organizarea acestui eveniment de amploare. De la planificare și pregătire, până la coordonare și asigurarea unei experiențe memorabile pentru participanți, acești tineri au reprezentat coloana vertebrală a întregului eveniment. Fără pasiunea, entuziasmul și munca lor, Această zi nu ar fi putut deveni realitate.

O zi plină de activități și inspirație

Programul zilei a fost plin de evenimente captivante. De la discursurile motivaționale care au adus în prim-plan avantajele utilizării bicicletelor în viața de zi cu zi, până la pauzele pline de socializare și cunoaștere. Evenimentul a oferit o oportunitate excelentă pentru a învăța, a interacționa și a împărtăși pasiunea pentru pedalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window