Noutati|

„La vita e bella” când mergi la teatru

De-a lungul timpului ploieștenii au demonstrat că sunt o comunitate iubitoare de cultură, o comunitate iubitoare de artă și de frumos. Cu fiecare ocazie pe care au avut-o, au umplut săli de spectacol fie că a fost vorba de concerte, spectacole de teatru sau de dans, concursuri de tot felul și alte evenimente de acest gen. 

În compania actorilor ce vor interpreta piesa de teatru „La vita e bella” ploieștenii se pot bucura din nou de artă. O delectare culturală pe placul lor îi așteaptă sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”. Nume precum  Mihaela Duțu, George Liviu Frîncu, Mihaela Rus, DragoșMaxim Gălban, Rodica Alexandru, Petty Mușa, se vor afla sâmbătă seară în lumina reflectoarelor.  

Interpreți consacrați vor încânta auditoriul cu unele dintre cele mai cunoscute cântece italiene. Nico, Daniela Răduică, Mădălina Cernat, Romeo Zaharia, George Capanu și Eduard Stoica sunt cei care vor avea onoarea de a interpreta în fața dumneavoastră piesele mult îndrăgite. Aceștia vor fi acompaniați de orchestra Majestic, sub bagheta lui Viorel Gavrilă. Regia spectacolului „La vita ѐ bella” și coregrafia sunt semnate de Marcela Țimiraș, scenografia de Ovidiu Pascal, iar textele îi aparțin lui Cornel Udrea. 

„Un spectacol cuceritor prin muzică, decor și costume, cu momente umoristice și coregrafii impresionante, interpretate de Baletul Majestic.”

„Un spectacol despre frumusețea și bucuria vieții, o incursiune în efervescenta Italie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window