Noutati|

Halloween la Casa Tineretului din Ploiești: O Sărbătoare Înfricoșător de Distractivă

Pe 31 octombrie 2023, ora 19:00, Ploieștiul se pregătește să devină locul perfect pentru sărbătorirea unei nopți înfricoșător de distractive la Cup of Joy – Casa Tineretului. Organizată sub egida Programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, petrecerea de Halloween promite să aducă un amestec de costume creative, concursuri și un bonus special sub forma unei proiecții de film.

Costume de Halloween: O Ocazie de Creativitate Una dintre atracțiile principale ale petrecerii este Concursul de Costume de Halloween, unde poți alege-ți personajul preferat și să te costumezi în cel mai creativ mod posibil. De la vrăjitoare și elfi la vampiri, sirene și zombi, orice costum este binevenit. Costumul tău original și creativ poate aduce nu doar bucurie și amuzament, ci și șansa de a câștiga unul dintre cele trei premii oferite pentru cele mai votate costume. Astfel, participanții sunt încurajați să-și pună imaginația la treabă pentru a crea apariții cu adevărat memorabile.

Invită-ți Prietenii: Cu Cât Mai Mulți, Cu Atât Mai Bine Nopțile de Halloween sunt întotdeauna mai distractive în compania prietenilor, așa că nu uita să-ți inviți și prietenii. Poți să le dai tag în comentarii pentru a-i informa despre concurs și pentru a-i încuraja să se alăture petrecerii. Cu cât sunteți mai mulți, cu atât atmosfera va fi mai vibrantă și mai veselă.

Un Bonus de Sfârșit de Seară: Proiecție de Film După concursul de costume și toată distracția din timpul petrecerii, seara nu se va încheia aici. Organizatorii au pregătit un bonus special – o proiecție de film. Astfel, vei avea ocazia să te relaxezi, să savurezi un film și să te bucuri de atmosfera de Halloween. Cu siguranță, acest moment va aduce și mai multă magie acestei nopți speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window