Noutati|

Un Weekend Sportiv de Excepție la Ploiești: Gimnastica Ritmică în Prim-plan

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești a fost centrul atenției în acest weekend, unde pasionații de gimnastică ritmică s-au putut bucura de două competiții de top. Aceste evenimente au fost organizate sub egida Federației Române de Gimnastică Ritmică, beneficiind de suportul Agenției Naționale pentru Sport, Comitetului Olimpic și Sportiv Român, dar și a unor sponsori fideli ca Supermarket La Cocoș și MRS Residence, printre alții.

Echipa CSM Ploiești a avut în prim-plan două reprezentante. Sâmbătă, pe 28 octombrie, a început Campionatul Național pentru Junioare IV, unde toate privirile au fost ațintite asupra tinerei Teodora Avramescu, 

eleva Simonei Puiu. Teodora, concurând în categoria „8 ani”, și-a propus nu doar o performanță notabilă, ci și o clasare ce i-ar permite să participe și la Cupa României din ziua următoare.

Duminică, Sabina Enache, care a impresionat cu o clasare pe locul al 4-lea în competiția individuală desfășurată în București, a purtat culorile CSM Ploiești în Cupa României, începând cu ora 10:00.

Pentru cei care nu au avut ocazia să participe, dar sunt pasionați de acest sport, există bune știri: conform calendarului de pe site-ul Federației Române de Gimnastică Ritmică, în noiembrie 2023 sunt programate încă două competiții majore, la Sfântul Gheorghe: Campionatul Național de Ansambluri și Festivalul Național de Gimnastică Ritmică. Se anunță astfel un final de an incitant pentru amatorii de gimnastică ritmică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window