Noutati|

Vă așteptăm așadar la această piesă ce marchează debutul unei ere de mister în universul vibrant al prieteniei!

Sunteți părinți care aveți copii cu vârsta cuprinsă între 8-12 ani și doriți să le stimulați creierul în curs de dezvoltare în mod interactiv? Atunci echipa RO2D2 vă propune un atelier de robotică Lego, foarte interactiv, menit să îi facă pe copii dvs. mult mai creativi, inventivi și ingenioși.

Multiplele cercetări afirmă faptul că micile creiere, în procesul lor de creștere, asimilează informația ca un burete și sunt capabili să efectueze conexiuni neuronale învățând în mod practic, bazele unei minți antrenate, sănătoase și inteligente. Copii, prin acumularea de cunoștințe din diverse domenii, au parte de o dezvoltare emoțională bună, dar și fizică și cognitivă.

Atelierul se va desfășura pe o perioadă de 10 săptămâni, fiind total gratuit pentru toți micuții ce doresc să-și facă prieteni noi și, de ce nu, să descopere o pasiune nouă. Atelierul este susținut de Fundația Comunitară Prahova ca parte a proiectului “STEAM – o lume creativă prin tehnologie și artă”.

Vă așteptăm în fiecare marți, în intervalul orar 17-18, să vă aduceți copii către învățarea interactivă și pentru a-și contura ideile benefic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window