Noutati|

Energie și Pasiune la „CROSUL TINERETULUI” – Ploieștiul în Mișcare!

Pe 24 octombrie 2023, sub cupola strălucitoare a toamnei, Ploieștiul a fost gazda unei competiții sportive de excepție – „CROSUL TINERETULUI”, ediția a II-a. Organizat de Casa de Cultură a Studenților Ploiești, alături de Universitatea Petrol – Gaze Ploiești, Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești și Administrația Parcului Memorial „Constantin Stere” Bucov, evenimentul a fost susținut financiar de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

La ora 16:30, Parcul Memorial „Constantin Stere” din Bucov a fost invadat de tineri entuziaști, cu vârste între 14 și 35 de ani, pregătiți să concureze în jurul pitorescului lac din parc. Marcajele pentru START și SOSIRE au fost dispuse strategic, oferind o viziune optimă asupra întregii competiții.

Misiunea acestui cros a fost mult mai amplă  decât o simplă competiție sportivă. Scopul principal a fost stimularea interesului tinerilor pentru sport și promovarea unui stil de viață sănătos, subliniind importanța educației pentru sănătate.

Ca orice competiție, a existat și o latură competitivă. Premiile oferite au fost pe măsura așteptărilor: locul I a fost răsplătit cu un Smartwatch Huawei de ultimă generație, locul II cu o boxă portabilă JBL, în timp ce locul III a primit o baterie externă Samsung.

În încheiere, “CROSUL TINERETULUI” s-a dovedit a fi nu doar un eveniment sportiv, ci și o sărbătoare a tineretului, sănătății și comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window