Noutati|

Echipa BraveBots s-a clasat pe locul 1 în clasamentul League Meet-ului organizat la Universitatea Politehnică București

Pe 13 ianuarie 2024, s-a desfășurat evenimentul ,,ON STAGE”, FTC League Meet, organizat de BraveBots și Titans, la Rectoratul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, unde au fost invitate 18 echipe din regiunea București.

Ambele echipe de robotică au colaborat pentru crearea unei atmosfere captivante, demonstrând o bună organizare și obținând rezultate remarcabile.

Fiecare league meet reprezintă o nouă oportunitate de a evolua, iar echipele pasionate de tehnologie și cu o puternică dorință de învățare și-au testat abilitățile într-un cadru prietenos. Creativitatea a avut un rol esențial în această competiție, iar participanții entuziasmați au avut o activă implicare, transformând evenimentul într-o experiență unică, memorabilă.

Ziua plină de inspirație și inovație a pornit de la râsete, ajungând la uimitoarele reușite tehnice, unde echipa de robotică

BraveBots s-a clasat pe locul 7/52 în regionala București 1 și locul 1 din echipele participante la Meet.
A fost un eveniment care le-a oferit șansa participanților de a acumula noi informații și de a lega conexiuni într-un mediu sociabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window