Povesti de Ploiesti|

Indiferent de vârsta pe care o au, tinerii noștri nu vor eșua niciodată în a ne surpinde. Recent am descoperit povestea lui Andrei Panait, un băiat de numai 10 ani care are o poveste cu adevărat unică: este singurul tânăr din Prahova care practică Kartingul Electric de performanță, iar succesul său este unul cu adevărat extraordinar.

Andrei este elev în clasa a IV-a la Școala Gimnazială „I.A. Bassarabescu”, însă la vârsta fragedă de cinci ani și-a descoperit pasiunea, iar de atunci și până în momentul de față băiatul continuă să impresioneze și să câștige nenumărate premii.

Tânărul a obținut numeroase titluri de Campion și Vicecampion Național, însă cel cu care se mândrește cel mai tare este „Sportivul/Pilotul Anului în România la Kartingul Electric”, pe care l-a câștigat în anul 2019, când avea numai șase ani. Un astfel de titlu se acordă la finalul sezonului competițional sportivului care a obținut cele mai multe puncte dintre toate categoriile de vârstă.

De asemenea, odată cu încheierea sezonului din 2022, Andrei a devenit Vicecampion Național la clasa SuperMiniWatt, atât în clasamentul general al acesteia, cât și în clasamentele de probe, Viteză pe Circuit și Slalom-SuperSlalom, fiind cel mai tânăr sportiv al categoriei de vârstă.

Talentul și pasiunea sa au continuat să uimească întreg județul și i-au adus un succes atât de imens, încât a reușit să câștige premiul oferit de Gala Tineretului Prahovean la categoria de „Tinere talente (6 – 19 ani)”. Premiul a fost înmânat chiar de Victor Dorobanțu, actorul care îl interpretează pe Thing în serialul „Wednesday”.

Cu siguranță povestea sa nu se termină aici, așa că stați alături de noi pentru a-i urmări tot parcursul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window