Noutati|

Lansarea albumului ,,Imperfect” – modul perfect de a-ți petrece sâmbăta!

Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești vă invită sâmbătă, 11 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00 la concertul de lansare a albumului ,,Imperfect” de Gabriel Radu Arnăutu.

Gabriel Radu Arnăutu este un artist complet, recunoscut pentru virtuozitatea sa la chitară și pentru diversitatea compozițiilor sale. Începând în anii ’90 cu muzică rock și metal, el a explorat ulterior o gamă variată de genuri muzicale, inclusiv rap, muzică electronică, blues și jazz. Acesta a fost membru al unor formații notabile precum Prosectura, H8, Doar Atât, DPT și a colaborat cu artiști de renume precum Paraziții, Bug Mafia, Butch, K-gula, DJ Undoo, Freqax, Movaizhaleine. El iubește să cânte live și nu se sfiaza din a face greșeli și din a improviza, aspect ce ulterior îl ajută să adauge mai multă acuratețe, originalitate și diversitate în creațiile sale muzicale.

“Imperfect” este o selecție de piese muzicale originale care îmbină o gamă largă de influențe, inclusiv genuri precum rock, muzică electronică, rap, reggae, jazz și muzică clasică. Acest album a fost creat în perioada 2020-2022, înregistrat în lunile noiembrie-decembrie ale anului 2022 și apoi supus procesului de mixaj și masterizare în prima parte a anului 2023.

De ce a ales titlul “Imperfect”?

Fiind un muzician autodidact, Gabriel Radu Arnăutu a metamorfozat întotdeauna “erorile” în elemente eufonice și coerente în creațiile sale muzicale. El susține că, în pofida imperfecțiunilor din lumea noastră, putem descoperi frumusețe și profunzime în cotidianul plin de astfel de imperfecțiuni.

Vă așteptăm la un eveniment unic ce vă va delecta artistul interior!

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online de pe filarmonicaploiesti.ro sau entertix.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window