Noutati|

Ziua Națională a Republicii Elene va fi sărbătorită la Ploiești!

Cel mai important eveniment pentru comunitatea greacă: Ziua Națională! Joi, 21 martie 2024, începând cu ora 19:00, ploieștenii sunt invitați la Filarmonica ,,Paul Constantinescu” din Ploiești pentru a se bucura de un concert simfonic extraordinar dedicat Zilei Naționale a Republicii Elene.

Desfășurat sub egida Ambasadei Republicii Elene la București, concertul aduce muzica marilor compozitori Ludwig van Beethoven și Franz Liszt, dar și sonoritățile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați compozitori eleni, precum 𝐌𝐚𝐧𝐨𝐥𝐢𝐬 𝐊𝐚𝐥𝐨𝐦𝐢𝐫𝐢𝐬, 𝐏𝐚𝐯𝐥𝐨𝐬 𝐂𝐚𝐫𝐫𝐞𝐫, 𝐁𝐚𝐛𝐢𝐬 𝐊𝐚𝐧𝐚𝐬, 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐬 𝐒𝐤𝐚𝐥𝐤𝐨𝐭𝐭𝐚𝐬, 𝐂𝐚𝐥𝐥𝐢𝐨𝐩𝐞 𝐓𝐬𝐨𝐮𝐩𝐚𝐤𝐢, 𝐘𝐢𝐚𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐢𝐝𝐢𝐬. Pe scenă vor urca flautistul 𝐙𝐚𝐜𝐡𝐚𝐫𝐢𝐚𝐬 𝐓𝐚𝐫𝐩𝐚𝐠𝐨𝐬 și dirijorul 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚𝐬 𝐋𝐞𝐯𝐢𝐬𝐢𝐚𝐨𝐬, alături de 𝐎𝐫𝐜𝐡𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐅𝐢𝐥𝐚𝐫𝐦𝐨𝐧𝐢𝐜𝐢𝐢 „𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮” din Ploiești.

Aceștia vă vor oferi un spectacol uimitor, așadar, haideți să petreceți una dintre cele mai frumoase seri ale acestei primăveri alături de comunitatea greacă!

Uniunea Elenă din România înseamnă mai mult decât o organizație. Un spirit viu s-a format datorită tuturor membrilor care contribuie în mod voluntar la perpetuarea culturii grecești pe teritoriul României

Biletele pentru acces în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online de aici:

https://filarmonicaploiesti.ro/concert/concert-simfonic-extraordinar-21-martie-2024/

Bilete virtuale aici:

https://virtualconcerthall.ro/produs/bilet-virtual-transmisie-live-concert-simfonic-extraordinar-21-martie-2024/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window