Noutati|

Zilele Roboticii se țin la Ploiești

Pentru toți pasionații de robotică, de știință, de programare a acestora, vă recomandăm un eveniment menit să vă împlinească aceste pasiuni.

Organizat de Ro2D2 și de InfO(1)Robotics, cea de-a doua ediție a evenimentului intitulat “Zilele Roboticii” este dedicată exclusiv persoanelor ce doresc să facă parte dintr-o echipă, care doresc să-și practice talentele într-un mediu calm, primitor, care doresc să învețe despre acest univers al roboticii și să iasă din zona de confort.

Unde se va desfășura și când? Grandiosul eveniment se va desfășura în perioada 25-26 noiembrie 2023 la Sala Sporturilor Olimpia, Ploiești.

Condiția predominantă este de a face parte dintr-o echipă de robotică și de a fi însoțiți de o persoană majoră la eveniment.

Începând cu acest sezon, acesta se va transforma în League Meet, competiție de calificare în Campionatul Național de Robotică FTC.

Această invitație este dedicată pentru 20 de echipe de robotică din regiunea Muntenia pentru calificarea în FTC League Meet. Vă puteți înscrie echipa aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbszDDEjjfpsgwvuaryjNp_SaSlkxHDqy22iwWqpa9xRHMvw/viewform

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window