Noutati|

Tinerii ploieșteni au fost în dialog cu partidele politice din Prahova!

În cadrul Săptămânii Europene a Tineretului (12-19 aprilie 2024), asociația MasterPeace România a organizat o sesiune captivantă de întrebări și răspunsuri, pe data de 15 aprilie 2024. Palatul Culturii din Ploiești a găzduit zeci de tineri voluntari dornici de a afla lucruri noi și de a se implica activ în societate.

Evenimentul s-a concentrat pe tema de ,,Participare democratică și cetățenie activă”, evidențiind importanța implicării tinerilor în procesul democratic. Alegerile europene din iunie 2024 se apropie, iar această întâlnire a facilitat o conversație activă asupra rolului esențial al tinerilor în direcționarea Uniunii Europene și în influențarea politicilor ce afectează direct viețile lor și viitorul nostru comun.

Săptămâna Europeană a Tineretului (SET) este un eveniment bienal al Comisiei Europene menit să promoveze implicarea tineretului, precum și cetățenia activă în toată Europa. Are scopul de a crește gradul de conștientizare asupra implicării tineretului în procesul decizional și de a potența dialogul între tineret și factorii de decizie politică, evidențiind talentele și proiectele tinerilor europeni.

Evenimentul a fost prezentat de Alesia Marin, iar invitații din partea partidelor politice au fost următorii:

Partidul România în Acțiune: dl consilier Cristian Ionescu

Partidul PNL: dl Răzvan Constantin

Partidul PSD: dl. Georgescu Andrei

Partidul USR: dl. Ispas Alin

Partidul Mișcarea Noi, Ploieștenii: consilierul local Mihai Tonsciuc

Acest eveniment minunat le-a oferit tinerilor șansa de a li se face vocea auzită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window