Noutati|

Magie muzicală de sărbători: Concertul de colinde ‘THE KING OF KINGS’ cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii Ploiești 

În preajma sărbătorilor de iarnă, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Ploiești pregătește un eveniment muzical de excepție care promite să aducă magia colindelor în inimile ascultătorilor. Sub titlul inspirat “THE KING OF KINGS,” concertul va avea loc la Sală Radio, pe data de 17 decembrie, începând cu ora 18:00.  

Un spectacol impresionant se va desfășura pe scena sălii, avându-i în prim-plan pe cei peste 180 de muzicieni talentați, reprezentați de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Ploiești, Corul de cameră și corul reunit “The Royal Singers,” precum și de Corul de Copii “Sclipiri.” Alături de aceștia, publicul va avea ocazia să se bucure de prestațiile exceptionale ale unor soliști de marcă: soprana Diana Rad, tenorul Robert Bede, violoncelistul Andrei Ioniță, dar și pianistele Larisa Scumpu Baciu și Andreea Dobia.  

Dirijorul care va conduce această orchestră impresionantă este maestrul Albert Mădălin Codreanu, recunoscut pentru talentul său remarcabil și capacitatea de a transmite emoție prin muzică. Sub bagheta sa, “THE KING OF KINGS” promite să fie nu doar un concert, ci o călătorie sonoră ce va încânta și va încălzi sufletele ascultătorilor.  

Programul variat al serii va include o selecție atentă de colinde tradiționale și compoziții speciale de sezon, toate interpretate cu pasiune și măiestrie de către cei implicați în proiect. Atmosfera magică creată de sunetele orchestrale și vocale va fi completată de acustica excepțională a Sălii Radio, oferind publicului o experiență auditivă de neuitat.  

Concertul “THE KING OF KINGS” reprezintă o oportunitate unică de a sărbători spiritul Crăciunului printr-o experiență culturală și artistică deosebită. Biletele sunt disponibile pentru achiziționare, iar iubitorii de muzică sunt invitați să se alăture acestui eveniment de excepție, unde armonia și bucuria vor fi protagonistele serii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window