Noutati|

Explorând Pasul Tău în Lumea Dansului: Evenimentul “STUDENT DANCE NIGHT”  la Casa de Cultură a Studenților Ploiești

Casa de Cultură a Studenților Ploiești, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, pregătește un eveniment captivant pentru toți cei pasionați de dans sau cei care doresc să experimenteze această formă de exprimare artistică. Cu numele sugestiv “STUDENT DANCE NIGHT”, evenimentul va avea loc MARȚI, 14 noiembrie 2023, la ora 19.00.

O Invitație Deschisă pentru Toți Studenții  Indiferent dacă ești un profesionist al dansului sau doar începi să descoperi tainele sale, “STUDENT DANCE NIGHT” este o oportunitate pentru a te alătura Ligii Studenților din Centrul Universitar Ploiești și pentru a te bucura de farmecul mișcărilor și ritmurilor. Dansul nu este doar o modalitate de a te exprima individual, ci și o formă de coordonare în echipă și un prilej minunat pentru a-ți lărgi cercul de prieteni.

Cursul de Dans Cu Alex Simion, Coregraful “Atlantis” 

Pentru a ghida pașii participanților în lumea dansului, Alex Simion, talentatul coregraf al formației de dans “Atlantis” a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, va susține cursul de dans. Experiența și pasiunea lui vor transforma sala de dans într-un loc plin de energie și bucurie. Participanții sunt încurajați să vină pregătiți cu încălțăminte de schimb, haine lejere și, desigur, cu o doză sănătoasă de voie bună.

O Seară de Divertisment și Legături Noi 

“STUDENT DANCE NIGHT” nu este doar despre mișcarea corpului pe ritmurile muzicii, ci și despre distracție și crearea de conexiuni sociale. Prin intermediul dansului, participanții vor avea ocazia să-și dezvolte abilități de comunicare non-verbală, să își descopere propriul stil și să își consolideze încrederea în sine.

Așadar, pregătește-ți pașii de dans și vino la Casa de Cultură a Studenților Ploiești pe 14 noiembrie la ora 19.00 pentru a fi parte dintr-o seară memorabilă de “STUDENT DANCE NIGHT”. Un eveniment ce promite să aducă împreună studenți din diverse domenii pentru a sărbători bucuria dansului și a crea amintiri pline de ritm și veselie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window