Evenimente, Noutati|

STEAM marca MegatroniX vă așteaptă

Suntem onorați să vă prezentăm un eveniment ce va avea loc pe 4 noiembrie, de la ora 09:00 până la 21:00, organizat de BraveBots în colaborare cu Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, Universitatea Politehnică București. Dacă doriți să vă familiarizați cu domeniul STEAM și să acumulați amintiri și să legați prietenii noi, atunci acest eveniment este pentru dumneavoastră.

Aveți oportunitatea de a vă dezvolta abilitățile tehnice, de a descoperi oportunitățile oferite de facultate, de a face un tur al facultății, de a cunoaște profesorii ce predau în această instituție, de a asista la meciuri demonstrative cu roboți de Centerstage, de a vizita standuri ale echipelor de robotică și ale universității.

Acest eveniment este dedicat tuturor pasionaților de STEAM care doresc să se dezvolte pe termen lung și să exploreze acest domeniu. Vă așteptăm cu drag la Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, din cadrul UPB, pe Splaiul Independentei 313 pentru a descoperi oportunități științifice de neratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window