Noutati|

Poezia va salva lumea – interpretarea care a adus publicul până la lacrimi

În seara de 24 noiembrie 2023, în incinta Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești, a avut loc un spectacol impresionant și nemaintalnit prin plaiurile noastre: un spectacol de poezie!

Tematica principală a serii a fost iubirea. Găsirea iubirii, pierderea ei. Pierderea propriei persoane în dragostea pentru o alta și cufundarea deplină în emoțiile, chinurile, aventurile și neasteptarile pe care iubirea le aduce și le răspândește în viața noastră. Depre cât de complex este acest sentiment și cât de departe ne poate duce. Despre cât de multe limite am întrece și cât de multe am sacrifica; despre faptul că am sacrifica orice – chiar dacă, în final, totul duce la disturgerea propriei ființe și a propriului spirit.

În ipostaza de amanți s-auaflat regizorul Toma Enache și regizoarea și scriitoarea Alexandra Svet a căror poveste de iubire a fost dirijată de actrița Maluela Hărăbor. Întreaga experiență a fost acompaniată de coloanele sonore interpretate de pianistul Dragoș Daniel Saliu și violoncelistul Valentin Dimitrie Simion, care au creat o atmosferă pe cinste.

Evenimentul a avut un succes neimaginabil, interpretările spectaculoase ale talentaților atisti ridicând întreaga sală în picioare și sporind dorința pentru mai multe astfel de seri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window