Noutati|

Un nou podcast “Ploieștiul Nostru”, alături de Nicoleta și Tudor

Un nou podcast “Ploieștiul Nostru” este publicat cu ocazia semnării Acordului de Cooperare Privind Acordarea Titlului ,,Ploiești, Capitala Tineretului din România 2024″. Invițatii Alesiei Marin, prezentatorul podcastului, sunt chiar Nicoleta Deliu Pașol, Director Comunicare Banca Comercială Română și Tudor Ogner, Președintele Federației Tinerilor din Cluj.

Marți, 17 septembrie, Filarmonica “Paul Costantinescu” a fost gazda unui eveniment de amploare pentru ploieșteni. Echipa de Guvernanță a programului ,,Capitala Tineretului din România” a semnat actele oficiale pentru titlul obținut de Ploiești.

Cu această ocazie, podcastul “Ploieștiul Nostru” vine in sprijinul ploieștenilor pentru a afla ce presupune concret acest titlu obținut. Ambii invitați au experiența anului 2015, când Cluj-Napoca a fost desemnat ,,Capitala Europeană a Tineretului”. Astfel, vor prezenta în cadrul podcastului sfaturi, astfel încât tinerii ploieșteni să beneficieze de cea mai bună experiență posibilă in anul 2024.

Punctul culminant al podcastului este dat de întrebarea “Cum procedăm ca tinerii să nu mai plece din orașul natal?”, la care Nicoleta și Tudor vor oferi un răspuns.

Echipa “Ploiești, Capitala Tineretului 2024” își dorește să creeze un spațiu benefic pentru dezvoltarea tinerilor, oferindu-le oportunități în diferitele domenii de interes pentru ei.

Puteți viziona podcastul aici: 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window