Noutati|

Noaptea înstelată a cercetătorilor europeni va fi la Ploiești!

Sunteți pasionați de domeniul STEAM și doriți să cunoașteți oameni cu care să faceți schimb de informații și experiențe? Atunci „Noaptea Cercetătorilor Europeni” este pentru tine! Acesta este unul din seria de evenimente Marie Skłodowska-Curie și își propune să demonstreze faptul că munca de cercetare poate fi distractivă.

În fiecare an, încă din 2005, în ultima zi de vineri a lunii septembrie, știința devine accesibilă tuturor și este deschisă publicului larg, cu precădere către tineri. De la prima ediție din 2005 și până în prezent se adună anual 1,5 milioane de vizitatori în Europa, conform site-ului oficial.

În acest an, evenimentul „Noaptea Cercetătorilor Europeni” va fi organizat pe data de 29 septembrie 2023, în 26 de țări și peste 400 de orașe europene. În România, peste 25 de orașe îl găzduiesc, printre care și Ploiești. Începând cu ora 17:00 și terminând cu ora 22:00, la Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, tinerii se pot bucura de experimente interactive și surprize felurite, demonstrații și ateliere multiple.

Dacă sunteți curioși, dacă aveți sinapsele bine antrenate și dorința de a explora domenii noi alături de oameni la fel de pasionați, vă așteptăm la evenimentul acestei toamne: „Noaptea Cercetătorilor Europeni” pentru a descoperi ce înseamnă să fii un explorator STEAM de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window