Noutati|

Ce se întâmplă cu iepurașii de ciocolată? De ce sunt sparți?

Totul a inceput pe Tik Tok, unde a aparut o serie de videoclipuri cu mai multe persoane care descoperau in iepurașii de ciocolata pentru Paște diverse sume de bani, iar astfel s-ar fi declansat o adevarata vanatoare de iepurasi. Comercianții spun că au început sa gasească zilnic iepurași, ouă sau coșulețe din ciocolată distruse. Prinși în acest joc, unii nu au cumpărat iepurașii, ci i-au distrus direct pe rafturile din magazine, abandonându -i acolo. Din acest fapt, nu i-a cumpărat nimeni și s-a produs o mare risipă, așa încât mai mulți producători de astfel de figurine, dar și magazinele, au transmis clienților că iepurașii nu conțin decât ciocolată.

Tot pe TikTok, însă s- a demonstrat ca toată vânătoarea de bani este un simplu truc. Într- un videoclip, se arată cum iepurașii din ciocolată sunt tăiați subtil cu un cuțit, în așa fel încât să nu se rupă. Banii sunt introduși încet, iar ambalajul este lipit la loc în așa fel încât să nu se observe că cineva a umblat la el.

Astfel, Lidl, compania care comercializează produsele respective, şi Heidi Chocolate, cea care le produce, s-au văzut nevoite să facă apel la oameni pentru a înceta această practică. Ei au transmis că înăuntrul iepuraşilor de ciocolată nu se află nimic.
„Nu mai spargeţi iepuraşii de ciocolată, căci înăuntru este chiar ciocolata însăşi”, a scris Lidl într-o postare.

La rândul lor, reprezentanţii producătorului de ciocolată Heidi, au reluat apelul.
„Reluăm şi noi rugămintea colegilor de la Lidl Romania. Am văzut, la rândul nostru, clipurile de pe Tik Tok, referitoare la existenţa banilor în figurine de Paşte. Însă vă asigurăm că produsele HEIDI tematice conţin doar meşteşugul ciocolatierilor HEIDI, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraş cu iepuraş”, este mesajul transmis de echipa Heidi Chocolate. „Să nu stricăm bucuria oamenilor care le vor lua acasă pentru masa de Paşte”, au mai adăugat tot ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window