Noutati|

Gala Tineretului Prahovean, evenimentul de amploare care aduce tinerii în lumina reflectoarelor

Vineri, 23 februarie, va avea loc Gala Tineretului Prahovean, un eveniment inedit care promovează tinerii și organizațiile care activează în acest domeniu, premiind excelența în cadrul inițiativelor și proiectelor desfășurate de aceștia pe parcursul anului 2023.

Noul podcast “Ploieștiul Nostru” aduce în fața publicului prahovean întreaga poveste din spatele evenimentului de excepție dedicat tinerilor. Alesia Marin, realizatorul podcastului, îl are invitat pe Andrei Năstase, membru în echipa de organizare a Galei Tineretului Prahovean.

Aceștia abordează subiecte de interes precum întreg procesul de organizare al ineditului eveniment și importanța implicării în viața comunitară, aspect esențial pe care Gala își propune să îl promoveze. Mai mult, Andrei Năstase oferă în cadrul podcastului informații despre invitații speciali care vor susține momente artistice, printre care se va regăsi și faimosul Liviu Teodorescu.

Gala Tineretului Prahovean este un eveniment organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și de Asociația Eurospirit, sub egida programului Ploiesti #LetsPLAY – Capitala Tineretului din Romania 2024. La a 2-a ediție, evenimentul promite punerea în lumina reflectoarelor a tineretului prahovean și a organizațiilor care activează în acest domeniu.

Puteți urmării podcastul aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window