Noutati|

Florin Pîrvu părăsește echipa FC Petrolul Ploiești

Tehnicianul de 48 de ani părăsește echipa după un an și o lună. Acest anunț vine la doar o zi după înfrângerea din meciul cu Sepsi de vineri, 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat.

În cariera sa, fostul antrenor și fotbalist a jucat pentru echipe precum Petrolul Ploiești, Dinamo, FC Brașov și multe altele, având și două apariții pentru echipa națională de fotbal a României în perioada 2000-2002.

După retragerea din activitate, acesta și-a început cariera de antrenor ca secund al lui Marian Bondrea, la CS Turnu Severin. După câțiva ani petrecuți în China, la Henan Jianye, unde a fost tehnician, Florin Pîrvu a revenit în România în 2023 și a fost numit antrenor principal la Petrolul.

Florin Pîrvu i-a condus pe „lupi” în 48 de partide oficiale (45 în Superliga și 3 în Cupa României), dintre care 16 au fost câștigate, 16 au fost egalități, iar 16 înfrângeri.

Componența viitorului staff tehnic al echipei noastre va fi comunicată în perioada următoare, imediat ce aceasta va fi definitivată. Mulțumim, Florin Pîrvu! Mult succes mai departe!”, a anunțat clubul Petrolul.

Petrolul este pe locul 10 în SuperLigă și va intra în play-out cu 18 puncte, după rotunjire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window