Noutati|

Echipa Solaris Ploiești a dat startul la înscrieri

 

O nouă toamnă, un nou început. Pe data de 1 septembrie 2023 Solaris Ploiești a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că fetele născute între 2008 și 2010 sunt binevenite în cadrul echipei pentru a participa la Campionatul Județean de Baschet Prahova.

Campionatul județean de Baschet din Prahova este o competiție sportivă la nivel de județ în care echipele de baschet din întreaga regiune concurează între ele pentru titlul de campioană județeană. Această competiție are ca scop promovarea baschetului la nivel local și oferă jucătorilor, antrenorilor și suporterilor o oportunitate de a se implica în acest sport.

Echipa sportivă Solaris s-a întemeiat acum aproximativ 13 ani, iar de atunci continuă puternic cu numeroase concursuri și turnee câștigate. Istoricul lor abundent îi face o competiție de temut, antrenorii echipei- Ștefan Berinde, Sorina Lambrino și Mirea Andrei- coordonând jucătorii neînfricați de-a lungul întregului drum.

De asemenea, după cum se poate observa, incluziunea este o valoare cu care aceștia se mândresc, echipa de fete ocupând un loc la fel de notabil precum cea de băieți, atât online cât și în realitate.

Cu rezultate obținute în concursuri precum Metigla sau Campionatul Municipal, echipa continuă să se dezvolte și să avanseze în rank-urile Ploieștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window