Noutati|

CUTIILE POȘTALE PENTRU SCRISORILE CĂTRE MOȘ CRĂCIUN

Primăria Ploiești a transmis un comunicat de presă prin care anunță că  în cartierele din Ploiești au fost montate opt cutii poștale, cu destinație specială, în care scrisorile copiilor au putut fi depuse astfel încât, în timp util, acestea să ajungă la Moș Crăciun. Astfel, Primăria Ploiești, s-a auto-intitulat ”complice al tuturor copiilor cuminți ai orașului nostru”, dar nu a menționat și locul în care vor fi amplasate aceste cutii poștale.

În acest context, mesajul Primăriei Ploiești a fost: ”Moș Crăciun este nerăbdător să primească scrisorile voastre și, cu blândețea și generozitatea bine-cunoscute, abia așteaptă să vă îndeplinească dorințele!”

Inițiativa Primăriei Ploiești a fost inspirata după cea a Poștei Române, care a făcut însă publică și lista locațiilor cutiilor poștale ale lui Moș Crăciun din întreaga țară pentru ca fiecare părinte, tânăr sau copil să le poată găsi mai ușor și să își pună scrisoarea cu dorințe.

Inițiativa poate fi considerată lăudabilă, aceste cutii poștale dând un aer mai cald și primitor orașului nostru în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Cutiile poștale au funcționat în perioada 8-21 decembrie și putem fi siguri că toți locuitorii orașului nostru, care si-au scris scrisoarea vor avea parte de cadourile dorite și toți ploieștenii vor avea parte de un Crăciun Magic alături de familie si de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window