Noutati|

Premiul 1 la Regionala Campionatului Internațional de Robotică FTC rămâne în Ploiești, la Colegiul Național “Mihai Viteazul”. BraveBots, reușită incredibilă, clasându-se primii dintre echipele participante

BraveBots, binecunoscută echipă de robotică, reușeste să câștige premiul Inspire 1 la Liga 1 a Regionalei Campionatului “First Tech Challenge” și să se califice prima la etapa națională de la Iași. În perioada 26-28 ianuarie, membrii și voluntarii echipei au concurat în București, în cadrul acestui concurs complex, reușind să aducă victoria orașului Ploiești.

First Tech Challenge aduce în fața adolescenților pasionați de STEAM mai multe provocari, care cu siguranță contribuie semnificativ la dezvoltarea acestora. Tinerii au de îndeplinit mai multe cerințe, atât pentru departamentele tehnice, cât și pentru cele non-tehnice: construcția și programarea unui robot funcțional, care să îndeplinească task-urile stabilite ale temei sezonului, promovarea valorilor STEAM în cadrul comunității, prin intermediul desfășurării de proiecte și evenimente, dar și scrierea unui caiet care să cuprindă detalierea întregii activități a echipei de robotică în sezonul respectiv.

Dând dovadă de Gracious Professionalism, valoare esențială în cadrul campionatului de robotică, BraveBots reușeste să atingă performanța la toate aceste criterii de jurizare, clasându-se pe locul 1 dintre toate echipele participante.

Inspire Award 1st, cel mai răvnit premiu dintr-o competiție FTC, este acordat echipei care întruchipează cel mai bine provocările și valorile programului FIRST Tech Challenge. Echipa căreia îi este acordat acest premiu este un adevărat ambasador pentru competiția FIRST. Când vorbim despre câștigătorul unui premiu Inspire, vorbim despre o echipă model în cadrul FTC, care este pregătită oricând să împărtășească experiența ei cu alte echipe, dar și în rândul comunității, o echipă ghidată de valoarea primordială a FIRST- Gracious Professionlism. Echipa câștigătoare a strălucit la toate categoriile de jurizare, lucrând eficient și organizat, ca un mecanism bine calibrat, reușind să prezinte un robot bine construit și bine documentat tehnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window