Noutati|

Echipa de robotică BraveBots organizează Bootcamp-ul de recrutare!

BraveBots, echipa de robotică a Colegiului Național ,,Mihai Viteazul”, Ploiești, își deschide sediul și dă oportunitatea tinerilor de liceu exclusiv din CNMV să participe la Bootcamp-ul de recrutare.

Bootcamp-ul este un program intensiv ce se va realiza în perioada 21-23 mai și care are ca scop însușirea valorilor de descoperire, echipă și distracție. Prin înscrierea la acest program, tinerii vor fi selectați ca voluntari, iar în decursul anului vor avea șansa de a ocupa loc de membru oficial al echipei.

În perioada Bootcamp-ului, tinerii vor avea ocazia de a petrece timp prețios la sediul echipei BraveBots, pentru a fi invitați în departamentul ales și pentru a dezvolta abilități noi care îi vor ajuta nu doar la competițiile de robotică, ci și în viața de zi cu zi. La bootcamp pot participa toți elevii din CNMV de la liceu, indiferent de domeniul în care îşi doresc să se specializeze în viitor.

Departamentele din care tinerii vor avea şansa să facă parte sunt:

  • Inginerie: construcția şi proiectarea robotului
  • Programare: programarea robotului
  • Evenimente: organizarea evenimentelor & social media
  • Editorial: realizarea portofoliului echipei

Tinerii doritori trebuie să aleagă departamentul din care să facă parte în funcție de lucrurile la care sunt buni, ceea ce îi pasionează şi ce abilități şi-ar dori să-şi dezvolte. Sunt rugați să aibă curiozitate, determinare, comunicare şi lucrul în echipă pentru a avea cea experiență la bootcamp.

Pentru înscriere, trebuie completat formularul de pe pagina oficială de instagram a echipei BraveBots, @botsbrave, în perioada 14-19 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window