Noutati|

S-a dat start-ul înscrierilor la Bootcamp Europuls!

Ce este Bootcamp Europuls?
Proiectul “Comunitatea Tinerilor Lideri Europeni” este finanțat de Uniunea Erasmus prin programul Erasmus+ și aduce în fața tinerilor BootCamp Europuls este un eveniment dedicat tinerilor care vor să afle mai multe despre oportunitățile de carieră și internship în cadrul domeniului de relații internaționale. Training-urile, activitățile și workshop-urile la care tinerii vor participa la eveniment îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile de public speaking, dar și să-și descopere propriul potential. De asemenea, vor avea ocazia de a întâlni persoane pasionate de același domeniu.

Prin sesiunile de oportunități de internship-uri, evenimentul va oferi participanților experiențe relevante care vor contribui la formarea unei imagini de ansamblu despre stagiile disponibile, tipuri de roluri și instituțiile care le organizează.

La eveniment, atelierul de negociere de marca Europuls are ca scop redarea și simularea dinamică a unei negocieri în cadrul domeniului de relații internaționale. Astfel, tinerii își vor putea face o idee clară despre cee ace înseamnă să lucrezi în acest domeniu.

Te poți înscrie dacă ești elev, student sau pur și simplu dorești să aflii mai multe despre astfel de oportunități, pe linkul de înscriere present pe pagina de Instagram @europuls. Evenimentul se va ține în data de 24 aprilie, la București. Înscrierile se vor face până pe data de 21 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window