Noutati|

FC Petrolul Ploiești anunță noul antrenor principal al echipei

FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Laszlo Balint, cel care va fi, începând din această săptămână, noul antrenor principal al “galben-albaștrilor”. Înțelegerea se va întinde până la finalul stagiunii 2024-2025.

György László Balint este un fotbalist retras din activitate, care a jucat pe post de fundaș la echipe precum FC Brașov, Unirea Urziceni și Unirea Tărlungeni. A evoluat la Rapid Energia Brașov, Romradiatoare Brașov, FC Brașov, CFR Cluj, UTA Arad, Unirea Urziceni, Diósgyőri VTK și la Unirea Tărlungeni, antrenând-o până în iunie 2014 pe ultima, la care a evoluat încă un an ca jucător-antrenor.

Din ianuarie 2015 până în iunie 2015 a activat la FC Brașov ca antrenor asistent, după care a preluat echipa de ligă secundă FC Academica Clinceni ca antrenor principal.

În vara lui 2019 a preluat UTA Arad, grupare cu care, un an mai târziu, a reușit promovarea în Superliga. Debutul stagiunii 2022-2023 l-a găsit la cârma Universității Craiova, iar după despărțirea de olteni a revenit la UTA, pentru un al doilea mandat pe banca formației arădene, întins până în primăvara lui 2023.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani revine, astfel, pe banca unei formații din Superliga.
La Petrolul, Laszlo Balint va colabora cu un staff tehnic din care vor face parte Florin Stîngă, Alin Pînzaru, Cezar Zamfir (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor pentru portari), Alexandru Radu și Laurențiu Marinescu (preparatori fizici).

Îi urăm bun venit antrenorului principal și mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close Search Window